Recruitment

RAADGEVERS ADVIESGROEP is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor professionals, management- en directiefuncties, dat wensen van opdrachtgevers vertaalt naar relevante functie-eisen en persoonskenmerken. Zo ontstaat het profiel waaraan kandidaten dienen te voldoen. Onze focus ligt daardoor niet bij het vinden van een kandidaat, maar op het vinden van de “beste” kandidaat.

Middels Executive Search richten wij ons vooral op spilfuncties, managementfuncties en directiefuncties. Door onze dienstverlening aan uw behoeften aan te passen, weten we zeker dat we een goed en effectief resultaat behalen. Van een totaal uitbesteed werving en selectietraject tot een razendsnelle (ad-interim) search voor een crisissituatie of headhunting bent u bij ons aan het juiste adres.

Recruitment voor de best passende kandidaat

Door onze ruime ervaring met selectieprocedures en het grote inlevingsvermogen dragen wij kandidaten voor die altijd naadloos aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers. Het is een aanpak dat resulteert in een meerwaarde voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Om dit doel te bereiken, gaan we:

  • U helpen met het vaststellen van de competenties van de kandidaat die u in de toekomst nodig heeft. Formele functie-eisen zijn hierbij niet voldoende!
  • Het goed doorgronden van uw strategische behoeften en een duidelijke analyse van uw bedrijf en de cultuur maken.
  • Vervolgens vatten we dit samen en zetten we het om naar een duidelijk profiel dat volledig aansluit op uw behoeften. Niet alleen op kennis, werkervaring, ambitie en motivatie, maar vooral ook op persoonlijk vlak.

recruitment
Bij alle functies zullen wij een helder inzicht bieden in de voorgedragen kandidaten door middel van een zorgvuldige inventarisatie van de competenties van het individu, aangevuld met de resultaten van de uitvoerige referentiegesprekken. Indien gewenst kan dit nog extra onderbouwd worden door een assessment. Op deze wijze zullen wij de best passende kandidaat voor uw organisatie binnen halen.

 

Executive Search & Headhunting

Aangezien organisaties worden bepaald door de kwaliteit van de leiders, is het kiezen van de juiste leider geen zaak van compromissen.
 Het juiste directielid of de juiste directeur werven, een commissaris voor de Raad van Bestuur of het selecteren van een general manager is strategisch gezien één van de belangrijkste beslissingen voor een organisatie. Verkeerde keuzes op dit niveau kunnen zeer kostbaar zijn, niet alleen financieel gezien maar ook op het gebied van reputatie en/of vertrouwen bij stakeholders.

Hierdoor kan het in sommige gevallen zo zijn dat u als organisatie discreet wilt laten zoeken. Met onder andere gerichte headhunting kunnen wij op een integere manier invulling geven aan Executive Search, om gehoor te geven aan uw wensen. Ook als u zelf een kandidaat op het oog heeft en deze zonder de identiteit van uw organisatie prijs te geven, discreet wil polsen en/of screenen.

Tarieven

RAADGEVERS ADVIESGROEP heeft naast kwaliteit, ook transparantie hoog in het vaandel staan en kent daarom een standaard vast tarief per vacature ongeacht het functieniveau. Een vast tarief ongeacht de functie is een uniek concept binnen de werving en selectie branche, waarbij in ons verdienmodel de consultant niet gedreven wordt door de hoogte van het salaris van de kandidaat.

Bij het vaste tarief van RAADGEVERS ADVIESGROEP is de hoogte van het salaris dus niet relevant. Dit maakt dat het advies van onze consultant objectief is. Wij bieden daarbovenop onze opdrachtgevers naast het standaard vaste tarief, ook standaard staffelvoordeel bij het uitbesteden van meer dan één vacature.

Garantie bij recruitment

Indien de kandidaat gedurende de eerste 6 maanden van de arbeidsovereenkomst de firma verlaat voor een andere reden dan een verschil tussen de voorgestelde en reële functiebeschrijving of het niet nakomen van vooraf gemaakte afspraken, waarborgt RAADGEVERS ADVIESGROEP een kosteloze heruitvoering van de opdracht.

Vacatures waar wij namens opdrachtgevers invulling aan geven vindt u terug op: Raadgevers Recruitment.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 076-5143175. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek verder over onze dienstverlening.