Relatie & Commercieel Management

Bij veel commerciële organisaties ligt de focus primair op het salesproces. Accountmanagers, vertegenwoordigers en andere salesbprofessionals die zich bezighouden met acquisitie richten zich op het scoren van een eerste opdracht bij  nieuwe of bestaande  klanten.

relatie commercieel managentAls organisatie hebt u niet alleen de taak de (eerste) opdracht goed uit te voeren, maar ook om nieuwe commerciële kansen te signaleren, beslissers te identificeren, draagvlak te creëren en zo de weg vrij te maken voor vervolgopdrachten. U concentreert zich terecht op het leveren van kwalitatief goede prestaties. Commercie en acquisitie zijn onderdelen die voor u als werkgever of leidinggevende vaak op de tweede plaats komen en waarvan u wellicht zelfs vindt dat deze tot het taakgebied van medewerkers behoren. Voor uw organisatie bent u als werkgever of als manager de aangewezen persoon om commerciële kansen te signaleren en te benutten. Consultants van RAADGEVERS ADVIESGROEP kunnen als (interim) professional en met u de juiste trajecten uitzetten, begeleiden of uitvoeren.

De consultants van RAADGEVERS ADVIESGROEP gaan, indien gewenst nog verder. Wij zetten voor u een deugdelijk relatie onderhoudsproces in werking zodat uw organisatie zich volledig kan richten op de toekomst en kan gaan voor continuïteit.

Maar ook als het gaat om de beoordeling van medewerkers, coaching, het doorlichten van de salesafdeling, finetuning of het uitvoeren van een interne of externe audit,  de consultants van RAADGEVERS ADVIESGROEP staan met hun parate kennis tot uw beschikking.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die de consultants van RAADGEVERS ADVIESGROEP te bieden hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan graag in een persoonlijk gesprek verder informeren over onze dienstverlening.