(Personal) Training & Coaching

De wereld, het ondernemen en bedrijfsleven veranderen snel. Om nu en in de toekomst succesvol te zijn en te blijven, is het raadzaam te investeren in de kennis en kunde van uzelf als directeur/eigenaar alsmede uw manager(s) en/of medewerker(s). Goede Training  & Coaching, op maat, dragen bij aan optimalisering van u, uw personeel en onderneming. De Trainers & Coaches van RAADGEVERS ADVIESGROEP leren u om buiten kaders te denken en er achter te komen dat er meer te ontdekken en te benutten valt dan dat uzelf in eerste instantie ziet en denkt. Wij van Raadgevers Adviesgroep motiveren en zorgen dat u, uw managers en/of team met doelgerichte trainingen & coaching, met duidelijke inzichten en methodieken, grote stappen voorwaarts kunnen maken.

Vanuit onze visie richten wij ons op een 3-tal disciplines:

  • Trainingen
  • (Team) Coaching
  • Mental Executive Coaching

 

(Personal) Training
persdevWij geloven dat uw organisatie slagvaardiger en succesvoller wordt door middel van het aanbieden van de juiste commerciële en/of operationele trainingen en sturingsprogramma’s aan uw medewerkers. Het maakt niet uit of dit voor het salesteam (binnen en/of buitendienst), de backoffice of andere afdeling is.  Door gericht aandacht te besteden aan het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers up-to-date blijven en een goede gesprekspartner zijn voor uw (potentiële) klanten. De (verkoop)processen van individu, afdeling of team worden geoptimaliseerd, zodat effectiviteit,  rendement en scoringspercentage verbeterd worden.

 

(Personal) Coaching
Op een persoonlijke manier samen werk maken van sterktes, talenten, uitdagingen en valkuilen bij een persoon als individu of als onderdeel van een team of afdeling. Dat is waar Raadgevers Adviesgroep bij coaching naar streeft. Een intens en persoonlijk traject zodat impact wordt vergroot en effectiviteit toeneemt. Het gaat in essentie altijd over het effectief functioneren van de individu in 1 op 1 situaties of als onderdeel van een groep, afdeling en/of organisatie. Voor verdere persoonlijke en commerciële ontwikkeling van uw verkoopleider, salesmanager of vertegenwoordiger, coachen wij ook 1 op 1 EnRoute.

Team-Coaching
Bij begeleiding van een groep van mensen, managementteam, (project)team of afdeling staat het effectief leren omgaan met elkaar, de kwaliteit van de onderlinge samenwerking en communicatiepatronen centraal. Elk team heeft een eigen dynamiek, systematiek en cultuur waardoor ook hier een gepersonaliseerde aanpak van een ervaren teamcoach van RAADGEVERS ADVIESGROEP cruciaal en effectief is. Met teambuildingtechnieken leren wij het team beter te laten omgaan met (onderlinge)communicatie, timemanagement en omgaan met werkdruk. We coachen om oplossingsgericht en creatief te denken hetgeen uw team versterkt en zo kan laten accelereren.coaching

Mental Executive Coaching  “het nieuwe leiderschap”
De executive van vandaag heeft vroeg of laat te maken met vragen over de richting en het verloop van zijn of haar werkend leven.  Op een bepaald niveau aangeland, biedt de organisatie niet langer vanzelfsprekend de vertrouwde beschutting mede omdat er veranderingen plaatsvinden in de branche en/of uw bedrijf, maar ook in uw leven.

Procesmatig moet er steeds meer werk in minder tijd gedaan worden. Maar hoe gaat u daar als directie, manager of managementteam mee om. Tegenwoordig is het noodzakelijk dat we mentaal veerkrachtig zijn.  Maar als dit niet het geval is dan kan het uitvallen door stress en/of ziekte al snel het gevolg zijn. Het is van groot belang dat iedereen zich goed voelt, beter presteert en met plezier en gemotiveerd aan het werk gaat! 
De Mental Executive Coach van RAADGEVERS ADVIESGROEP biedt voortvarende mental coaching aan individuele topmanagers, maar ook aan managementteams met een aanpak die in beide gevallen past bij de ontwikkelingsvraag.

Goede managers inspireren als ze zichzelf zijn, authentiek zijn, geen spelletje spelen en hun eigen waarden met duidelijke passie en doel nastreven. In het verlengde daarvan is een Mental Executive Coach van RAADGEVERS ADVIESGROEP een persoon die u kan helpen bij het zoeken van een effectieve balans tussen uw bedrijfsvoering en uw persoonlijke kwaliteiten en grenzen.

Persoonlijke groei langs de voor ieder mens unieke, gewenste en best passende weg. Hierdoor ontstaan niet alleen betere prestaties maar ook een goede persoonlijke balans. Daarnaast staat meer balans vinden tussen privé, werk en gezondheid centraal met als doel meer te genieten in het leven en u goed voelen. Vanuit deze balanspositie kunt u leiding geven aan anderen omdat u leiding aan uzelf kunt geven. Mental Executive Coaching is dan ook gericht op effectief leiderschap en management. Met Mental Executive Coaching leert en ervaart u om op alle fronten succesvol te zijn!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die de Trainers & Coaches van RAADGEVERS ADVIESGROEP te bieden hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan graag in een persoonlijk gesprek verder informeren over onze dienstverlening.