Organisatie & Veranderstructuur

Vanuit onze uitgebreide en langdurige expertise en ervaring biedt RAADGEVERS ADVIESGROEP, advies en steun aan bedrijven en organisaties in ontwikkeling. Wij houden van organisaties die in beweging zijn. Van organisaties, die zoeken naar evenwicht tussen doelen, mensen en middelen. En die vervolgens bewust kiezen om de balans weer te verstoren, teneinde nieuwe doelen en betere resultaten te bereiken.

organisatie veranderstructuurHet streven naar balans tussen de wensen van uw klanten en opdrachtgevers en uw professionele identiteit en vermogens vraagt om een steeds terugkerende bezinning en inzet van uzelf, uw collega’s en uw medewerkers. Omgaan met de spanning tussen kwantiteit, snelheid en kwaliteit. Kiezen voor een brede benadering of voor een beperkt aantal prioriteiten. Bestaat er tevredenheid over het resultaat en het proces. En is de tevredenheid over vandaag wel toereikend voor morgen?

De consultants RAADGEVERS ADVIESGROEP kunnen voor uw bedrijf of organisatie van betekenis zijn bij het zoeken naar nieuwe antwoorden en oplossingen. Wij dragen geen ingewikkelde systemen en modellen aan. Wij vragen niet om een conformeren aan een specifieke filosofie of veranderstructuur.  Onze consultants verdiepen zich samen met u in de opgaven waarvoor u zich gesteld weet. Dat kunnen vraagstukken zijn van existentie, toekomstscenario’s, strategie, beleidsvoering of cultuur van de organisatie. Maar het kan ook gaan over heel concrete zaken zoals de herverdeling van functies en taken binnen een bestaande afdeling, het samenvoegen of inpassen van werkeenheden, een nieuwe opdracht voor de organisatie, of basale functioneringskwesties van alledag.

Uw specifieke situatie is het vertrekpunt voor onze analyse, voorstellen en aanpak. Waarbij wij vasthoudend zijn om samen met u het gewenste resultaat te bereiken en tegelijk flexibel om optimaal gebruik te maken van zich aandienende kansen en aanwezige potenties.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die de consultants of ad-interims van RAADGEVERS ADVIESGROEP te bieden hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan graag in een persoonlijk gesprek verder informeren over onze dienstverlening.