Administratie & Accountantskantoor

Financieel Management

Altijd weten hoe uw onderneming ervoor staat?  RAADGEVERS ADVIESGROEP  vindt het belangrijk dat uw financiële administratie op elk moment up-to-date is. De basisgedachte in onze rapportage is dat het helder en begrijpelijk is voor degene waarvoor het is opgesteld. Of uw opdracht nu door een van onze boekhouders of accountants word uitgevoerd, uw rapportage-behoefte daar draait het om bij zowel het administratiekantoor als het  accountantskantoor van Raadgevers Adviesgroep.  Onze boekhouders u vertrouwen waard. Uw rapportage-behoefte, daar draait het om.

Financiële analyse
Een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw onderneming is belangrijk. Financiële duidelijkheid geeft namelijk financiële rust.
financieel managementRAADGEVERS ADVIESGROEP ordent uw financiële gegevens en geeft een overzichtelijke presentatie van hoe uw onderneming er nu én de komende jaren voor staat. Ook rekenen we graag met u door wat er in diverse situaties kan gebeuren. Eventueel adviseren wij over de te nemen maatregelen.

Kostprijsanalyse
Hoe krijg ik op een heldere en overzichtelijke manier zicht op de kosten en opbrengsten van mijn onderneming?

Kostprijsanalyse geeft op een heldere en begrijpelijke manier de kosten van uw onderneming weer. Daarbij leggen onze adviseurs een logisch verband tussen activiteiten, producten en uw klanten. Deze analyse gaat verder dan de ‘som’ en biedt een stevige basis voor besluiten. Kostprijsanalyse volgt een aantal vaste stappen, zoals het analyseren van de activiteiten van uw onderneming en het identificeren van bijbehorende verdeelsleutels. Door het verdelen van de activiteiten in ‘waardetoevoegend’ en ‘niet-waardetoevoegend’ wordt de kostprijsanalyse een hulpmiddel voor de controle (effectiviteit, efficiency).

Advisering en begeleiding bij uitbreiding, inkrimping en/of beëindiging
Heeft u uitbreidingsplannen? Dan raden wij u aan om daarvoor gedegen advies te zoeken. RAADGEVERS ADVIESGROEP biedt u het advies en de ondersteuning die nodig is om het maximale uit de uitbreiding van uw bedrijf te halen. Naast uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten kunt u ook te maken krijgen met inkrimping of beëindiging hiervan. Ook hierbij kan RAADGEVERS ADVIESGROEP ondersteuning bieden.

Advisering en begeleiding bij omzetting eenmanszaak in BV
Wanneer uw eenmanszaak wordt omgezet in een BV, komen daar nogal wat fiscale en juridische zaken bij kijken. Een goed advies en de juiste ondersteuning zijn daarbij onontbeerlijk. RAADGEVERS ADVIESGROEP kan u van dienst zijn met praktische ondersteuning en advies. Wij kunnen bijvoorbeeld de contacten met de verschillende betrokken partijen verzorgen. Welke vorm van ondersteuning u ook kiest, bij RAADGEVERS ADVIESGROEP bent u verzekerd van advies op maat en een persoonlijke aanpak.

Financiële organisatie – Boekhouden ( online )
Bij het opzetten van uw boekhouding of de invoering van een (nieuw) automatiseringssysteem voor uw boekhouding, kunt u meestal wel enige steun gebruiken.  RAADGEVERS ADVIESGROEP adviseert en helpt u hier graag bij.

Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons RAG online boekhoudpakket.  Als u uw financiële administratie   efficiënt en betrouwbaar wilt inrichten. U zelf wilt bepalen welk deel van de administratie u in eigen beheer houdt en welke activiteiten u overlaat aan de specialist. Altijd toegang tot uw belangrijke financiële informatie heeft.  U zekerheid wilt hebben dat er altijd een professionele adviseur over de kwaliteit van uw boekhouding waakt. U attent maakt op mogelijke verbeteringen en u vervolgens ook niet steeds weer opnieuw updates hoeft aan te schaffen.

Dan is RAG Online boekhouden zeer geschikt voor uw bedrijf. RAG Online biedt u al deze voordelen en zorgt ervoor dat u als ondernemer uw handen vrij heeft om uw ambities waar te maken en dat u meer tijd en ruimte heeft omdat u (of een van uw mensen) uw administratie sneller, betrouwbaarder en efficiënter kunt doen dan u tot nu toe gewend bent.

Met onze software kunt u alle facetten van uw financiële administratie vastleggen:

 • De basisgegevens zoals grootboekrekeningen, debiteuren en crediteuren.
 • De grootboekadministratie waarin u dagboekmutaties zoals facturen, bankafschriften en een memoriaal vastlegt.
 • Het betalingsverkeer waarmee u uw debiteuren kunt incasseren, uw crediteuren automatisch kunt betalen en uw bankafschrift mutaties kunt inlezen.
 • De budgetten die u vastlegt voor uw grootboekrekeningen.
 • De analysemogelijkheden.


De voordelen voor u van RAG Online zijn:

 • Zeer gebruiksvriendelijke invoer van uw gegevens
 • Alle gegevens altijd real-time beschikbaar.
 • Diverse uitgebreide rapportages mogelijk.
 • Geen installatie van dure software.
 • Geen extra investeringen nodig.
 • Gemakkelijke online controle van uw invoer door ons.
 • Lagere administratiekosten.

Wilt u meer informatie over RAG Online of over de mogelijkheden die boekhouders of accountants van RAADGEVERS ADVIESGROEP te bieden hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u dan graag in een persoonlijk gesprek verder informeren over onze dienstverlening.